Handelsbetingelser hos Hudplejeklinikken B.UNIQUE

Generelle oplysninger 

Hudplejeklinikken B.UNIQUE
Gammel Kongevej 178, st. th.
1850 Frederiksberg C
CVR nr.: 42767573
Telefon: +45 21 43 22 77
Email: info@bunique.dk

Betaling

Ved fysisk fremmøde på Hudplejeklinikken B.Unique modtages der betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron og Mastercard.
Ved betaling af elektroniske gavekort online tages der imod betaling med Visa, Mastercard, Maestro, Dankort, Mobilepay og ViaBill. Ved køb af elektroniske gavekort vil beløbet først blive trukket på din konto, når varen er afsendt til den angivne mail. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

– Navn
– Adresse
– Telefonnummer
– E-mailadresse
– Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Hudplejeklinikken B.Unique. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.


Handelsbetingelser for elektroniske gavekort 

Vilkår for elektroniske gavekort hos Hudplejeklinikken B.Unique 

1. Salg og levering
Når du har valgt og gennemført betalingen for et gavekort, fremsendes gavekortet pr. e-mail, til den oplyste e-mailadresse. Husk at kontrollere at indholdet af e-mailen stemmer overens med din bestillingsanmodning.

2. Anvendelse af gavekortet
Du kan benytte gavekortet fysisk hos Hudplejeklinikken B.Unique.
Online gavekort skal medbringes på klinikken på en smartphone eller som et printet gavekort. Her indløses gavekortet ved at scanne QR-koden eller indtastes den unikke kode. Herefter godkendes gavekortet og markeres som ‘indløst’.

3. Gyldighedsperiode
De elektroniske gavekort er gyldige i to år fra udstedelsesdatoen. Fysiske gavekort købt på klinikken er gyldige i tre år.

4. Bortkomst og misbrug af kortet
Bortkomst og misbrug af gavekort er dit ansvar og din risiko. Du skal således selv bære eventuelle tab i den forbindelse. Bortkomne gavekort eller misbrug af gavekort erstattes ikke af Hudplejeklinikken B.Unique. Gavekortet kan ikke spærres, hvis det bortkommer.