Botox behandling

Botox er en populær ikke-kirurgisk injicerbar behandling, som er særligt kendt for dets anti-age effekt, da det er særligt effektivt til at reducere linjer og rynker, hvilket giver et mere ungdommeligt og veloplagt udseende.
Det anvendes bl.a. til at behandle svære linjer mellem bryn, smilerynker, panderynker med meget mere.

Botox behandling

Botox behandling - Den førende kosmetiske behandling på verdensplan

Botox er i dag den mest foretagede kosmetiske behandling i verden og er særligt kendt for sin anti-age effekt ved at genoprette et mere ungdommeligt og æstetisk ansigt samt effektivt at forbedre ældningstegnene.

Botox anvendes bl.a. til at behandle uønskede rynker i ansigtet, som fx bekymringsrynken (rynker mellem brynene), rynker i panden, smilerynker og flere små områder i ansigtet. Det kan desuden give et naturligt læbeløft samt løfte både øjenbryn og nedadvendte mundvige med meget mere.

Botox er udvundet af jordbakterier og har siden 1977 været anvendt til behandling af spasmer og neurologiske sygdomme. Senere fandt man ud af, at botox også var særligt effektiv til behandling af rynker og linjer og er siden da blevet kendt som et mirakelmiddel i skønhedsbranchen.

Der tilbydes altid et gratis kontrolcheck (touch up), 14 dage efter din botoxbehandling.

Husk at denne behandling kræver en lovpligtig forudgående konsultation min. 48 timer inden behandlingen. Konsultationen er gratis.

Botox behandling

Den førende kosmetiske behandling på verdensplan.

Behandlingstid:

15-30 min.

Bedøvelse:

Ingen

Opheling:

Ingen

Resultat:

Efter 10-14 dage

Holdbarhed:

3-4 måneder

Konsultation:

Gratis

Store områder

Panderynker

Panderynker gælder som et område.

Panderynker kan give et mere hærget og overrasket udtryk, selvom man nødvendigs ikke er det. Panderynker skyldes at man aktivt og ofte anvender denne muskelgruppe, hvilket skaber disse linjer i panden, som med tiden vil sætte sig permanent i huden. 
Med botox får vi musklerne til at slappe af, som mindsker og sommetider eliminerer disse rynker helt, alt afhængig af udgangspunktet. Sommetider vil det være nødvendigt at supplere med filler til at udglatte og minimere linjerne yderligere eller helt.

Bekymringsrynken/Vredesrynken

Bekymringsrynken gælder som et område.

Bekymringsrynken også kaldet vredesrynken – er et område hvori mange vælger at blive behandlet med botox, da de dybe furer mellem brynene kan give et uønsket, surt eller bekymret udtryk, selvom man nødvendigvis ikke er det. 
Musklerne trækker sig sammen og skaber dybe linjer, hvilket med årene vil sætte sig permanent i huden. Med botox kan vi mindske og i flere tilfælde eliminere furerne helt, alt afhængig af udgangspunktet, hvilket vil give et mere muntert og veloplagt udtryk. 
Ved for dybe furer vil det sommetider være nødvendigt at supplere med filler for at fjerne og udglatte disse.

Smilerynker

Smilerynker gælder som et område.

Smilerynker er de linjer der opstår i siderne af øjnene, når vi smiler. Disse vil med tiden sætte sig og blive permante i huden. Med botox kan vi mindske eller eliminere disse helt, alt afhængig af udgangspunktet, som vil give er mere ungdommeligt og friskt udseende.

Reducering af kæbe (V-shape)

Ønsker du mere smalt og kontureret ansigt? Så er botox i tyggemusklerne måske noget for dig.

Botox i tyggemusklerne vil få musklerne til at slappe af og dermed trække ind ad, hvilket giver et mere smalt og feminint ansigt, også kaldet v-shape. Med denne behandling vil dine egne smukke træk fremhæves på en naturlig måde.
Ikke mindst kan denne behandling reducerer de såkaldte hamsterposer langs kæbelinjen.

Svedbehandling - Hyperhidrose

Botox forbindes oftest med områder i ansigtet, men det kan bruges med stor effekt på flere områder af kroppen og til forskellige formål.
Et af dem er at reducere overdreven svedtendens, en tilstand, der også er kendt som hyperhidrose, som for nogle mennesker kan forstyrre deres personlige, arbejdsmæssige eller sociale liv.

Når botox anvendes til at udglatte linjer og rynker, gøre det dette ved at blokere nervesignalerne til musklerne. På lignende måde kan botox også bruges til at forhindre overdreven svedtendens, ved at blokere nervesignaler til svedkirtlerne. Hvis kirtlen ikke modtager et signal, vil der ikke blive produceret sved, hvilket betyder, at der ikke vil være fugt i det pågældende område.

Behandlingen er små mikroinjektioner der vha. en lille nål injeceres i det berørte område. Dette vil normalt tage omkring 30 minutter.

Du vil bemærke en dramatisk ændring i, hvor meget du sveder efter gennemsnitligt 4 uger. Virkningerne vil vare i omkring 6 måneder.

Små områder

Næserynker - Bunny lines

Næserynker også kaldet bunny lines er de fine linjer der ses på hver side af næsen, når du rynker den. Ligesom mange andre typer ansigtsrynker, er næserynker forårsaget af aktivt at anvende denne muskelgruppe gentagende.

Disse linjer kan være en naturlig del af at blive ældre, og nogle mennesker finder dem charmerende, mens andre kan føle, at de ælder deres ansigt. Hvis du falder ind under sidstnævnt, overvejer du måske at få Botox til dine bunny lines.

Ved at anvende en lille mængde botox kan vi få musklerne til at slappe af, og dermed mindske eller eliminere næserynkerne helt. I nogle tilfælde vil det være nødvendigt at supplere med filler for at udglatte og reducere linjerne yderligere eller helt.

Hage - Dimpled chin

En dyb hagekløft eller nobret hage kan opstå med tiden og hos mange mennesker kan det sammenlignes med udseendet af appelsinhud, da det kan have et lignende udseende.
Derudover kan de personer med en fordybning af hagen være utilfredse med deres udseende og længes efter en glattere hud, da fordybningerne på hagen ikke nemt kan dækkes med makeup og andre kosmetiske produkter.

Forekomsten af ​​fordybninger på tværs af hagen opstår, fordi musklen nedenunder trækker sig for meget sammen. Ved at anvende en lille mængde botox stoppes sammentrækningen af ​​musklen, hvilket blødgører og udglatter huden og dermed reducerer eller eliminere fordybninger helt.

I nogle tilfælde vil det være nødvendigt at supplere med filler for at udglatte og reducere fordybningerne yderligere eller helt.

Tandkødssmil - Gummysmile

Et smil er en universel form for kommunikation. Det er sådan, vi siger hej, viser glæde og tilbyder venlighed til andre. Men for nogle mennesker kan deres smil være en kilde til angst. Hvis du er utilfreds med udseendet af dit smil, kan du opleve, at du holder dit smil tilbage i sociale situationer, fordi du er selvbevidst. Du kan føle at du blotter en stor del af dit tandkød, hvilket kaldes gummysmile.
Med en lille mængde botox kan vi hjælpe dig med at forbedre dit udseende og give dig selvtillid til at smile helt igen.

Hvis du har et tandkødssmil, der er forårsaget af en tynd overlæbe, kan fillers også anvendes til at tilføje volumen til området. Med mere volumen i din overlæbe vil mindre af dit tandkød vise sig, når du smiler, hvilket hjælper med at løse problemet.

Læbeløft - Liptip

Læbeløft også kaldet liptip er en botoxbehandling, der får dine læber til at se fyldigere ud.

Botoxen afslapper musklerne omkring din overlæbe, hvilket får din læbe til at “vippe” en smule opad og dermed kommer til at synes større end normalt.

Liptip kan desuden suppleres med filler behandling for at give læberne ekstra fylde samt at rette evt. asymmetri.

Nedadvendte mundviger

Nedadvendte mundvige kan give et trist og surt udtryk, selvom man nødvendigvis ikke er det.
Med en lille mængde botox kan mundvigene trækkes op, og dermed giver dig et mere muntert og friskt udtryk.

Denne behandling kan suppleres med filler, som er med til at løfte og udglatte furer i mundvigene. (Læs behandling af marionette-linjer under filler behandling)

Underansigt - Nefertiti løft

Kæbelinjen vil med alderen synes mindre markeret. Det skyldes at huden vil trække ned og frem, hvilket gør at kæbelinjen bliver mindre markeret.
Med en lille mængde botox kan kæbelinjen blive mere markeret, hvilket giver et mere ungdommeligt udseende.

For at gøre kæbelinjen endnu skarpere og markeret kan denne behandling suppleres med fillerbehandling. (Læs mere om behandling af kæbelinje under behandling med filler).

Rygerynker - Linjer omkring mund

De små fine linjer omkring munden, også kaldet rygerynker, opstår hos rygere og ældre personer, selv hos dem, der ikke nødvendigvis nogensinde har røget.
Disse genstridige linjer kan løbe fra overlæben mod næsen og strækker sig ofte fra den ene side af munden til den anden. Selvom disse linjer er små i sig selv, synes de ofte og skaber et mere ujævnt udseende.

Med en lille mængde botox kan disse linjer mindskes og i nogle tilfælde elimineres helt alt afhængig af udganspunktet.

Denne behandling kan suppleres med skinbooster filler, som kan injiceres overfladisk i de fine linjer og dermed udglatte disse. (Læs mere om behandling med skinbooster under behandling med filler).

Øjenbrynsløft

Tunge øjenlåg kan give et mere træt og uoplagt udtryk.
Med en lille mængde botox under hvert bryn, kan dine bryn få et lille naturligt løft uden at miste din mimik.

Vi skal dog gøre opmærksom på at botox ikke fjerner overskydende og løs hud på øjenlåget, da dette vil kræve kirurgi.

 

Botox

Denne behandling kræver lovpligtig forudgående konsultation min. 48 timer inden behandlingen. Konsultationen er gratis.

Store områder

Konsultation

Gratis

1 område - Bekymringsrynke, panderynker eller smilerynker

1.500 kr.

2 områder - Bekymringsrynke, panderynker eller smilerynker

2.400 kr.

3 områder - Bekymringsrynke, panderynker og smilerynker

3.300 kr.

Reducering af kæbe - V-shape

2.400 kr.

Svedbehandling

4.000 kr.

Små områder

Rynker ved næse - Bunny lines

700 kr.

Hage - Dimbled chin

700 kr.

Tandkødssmil - Gummysmile

700 kr.

Læbeløft - Liptip

700 kr.

Nedadvendte mundviger

700 kr.

Halsløft - Nefertiti løft

1.000 kr.

Øjenbrynsløft

700 kr.

Rygerynker (Rynker omkring mund)

700 kr.

Ofte stillede spørgsmål - Botox

Botulinum toxin A
Botulinum toxin A (botox) blokerer for overledning mellem nerve og muskel, hvorved der indtræder en afslapning af musklen. Botulinum toxin A har igennem tre årtier været anvendt til behandling af bl.a. uønsket svedtendens, spastiske lammelser eller kosmetiske behandlinger.

Botulinum toxin A til dynamiske rynker
Med botulinum toxin A kan man behandle de dynamiske rynker, dvs. rynker der fremkommer ved muskelsammentrækninger i huden. Efter injektion af botox bliver de mimiske muskler, der er under viljens kraft, forhindret i sammentrækning, hvorved muskler afslappes og den overliggende hud udglattes. Samtidig bevares følesansen i det behandlede område.

Behandling med botox kan ske samtidig med andre hudforyngende behandlinger som for eksempel ikke-permanente fillers.

Virkningen af botox indtræder allerede efter 3-5 dage, hvor man så småt kan se en begyndende effekt. Den fulde effekt indtræder først efter 10-14 dage. Virkningen af botox holder i 3-4 måneder, hvor det vil kræve gentagende behandling for at opretholde det ønskede resultat.

Når behandlingen er overstået, er det vigtigt hverken at massere eller trykke på huden i det behandlede område de første 24 timer  for at forhindre spredning af botox til områder, der ikke ønskes behandlet.
Herudover fraråder vi ikke at anvende make-up på de behandlede områder de første 4 timer samt dyrke hård motion, tage varme bade, gå i sauna og solarie i de første 24 timer efter behandlingen.

Det kræver en lovpligtig botox konsultation mindst 48 timer før behandling med botox hos vores klinikansvarlige læge Mathias.

 

Du må ikke behandles med botox, hvis du er gravid, ammende, er allergisk overfor botulinum toxin A eller indholdsstoffer i blandingen (humant albumin, laktose eller natrium succinat), eller hvis du lider af sjældne neuromuskulære sygdomme.

Vi vil desuden ved forkonsultationen have opmærksomhed på om du tager medicin, der kan forstærke effekten af botulinum toxin A og hvor lægen skal tage stilling til evt. dosisreduktion.

Du skal desuden være fyldt 18 år for at blive behandlet med botox.