Cosmelan Peeling

Anerkendt behandling mod pigmentforandring uden brug af laser – Også for mørke hudtyper.
Pigmentforandringer og ujævn hudfarve kan være til stor gene for både mænd og kvinder. Studier viser, at pigmentfejl får huden til at se 10-15 år ældre ud, også selvom der ikke er synlige rynker og linjer.

Pigmentforandring

Cosmelan Peeling - Anerkendt behandling mod pigmentforandringer uden brug af laser - Også for mørke hudtyper.

Der kan være mange årsager til udvikling af pigmentpletter på ansigt og krop: Sol-skader, hormonelle forandringer i forbindelse med graviditet, p-piller, menopause, traumatiske forandringer i huden pga. acne og post-inflammatoriske pigmentforandringer.

Cosmelan® Depigmentation påvirker melanindannelsen direkte. Dette giver mulighed for at fjerne hyperpigmenteringer, samt at give huden dens naturlige farve, glathed og udstråling tilbage.

Cosmelan® Depigmentation er kendt blandt førende klinikker i mere end 90 lande verden over. Cosmelan’s anerkendelse skyldes blandt andet dens høje grad af succes ved kliniske tests og høje sikkerhedsmargin.
Cosmelan® Depigmentation behandler bl.a.: Melasma / chloasma (graviditetsmaske), leverpletter, acne, solskader, hyperpigmenteringer og andre pigmentforandringer på ansigt og krop. Cosmelan’s mekanisme er baseret på en hæmning af tyrosinase, som er hovedenzymet i dannelsen af melanin.

 

Cosmelan Peeling

Anerkendt behandling mod pigmentforandringer uden brug af laser – Også for mørke hudtyper.

Behandlingstid:

30 min.

Opheling:

3 -5 dage

Resultat:

Maksimale resultat efter 7-8 uger

Holdbarhed:

Permanent - afhængig af livsstil og vedligeholdelse med cremen "Cosmelan 2"

Konsultation:

Gratis

FORDELE
• Fjerner pigmentering hurtigt og nemt
• Anvendes til alle hudtyper og hudnuancer.
• Let peeling giver foryngende og udglattende effekt
• Stor succes med behandling af acne-problemer
• Reducerer acne-ar
• Behandlingen kan bruges hele året rundt, også om sommeren
• Indeholder ikke Hydraquinon
• Høj sikkerhedsmargin
• Fjerner pigmentpletter efter laser og peeling behandlinger

RESULTATER
Testresultater fra Cosmelan’s egne laboratorier har vist slående resultater. Deres tests viste, at pletterne forsvandt i 99% af tilfældene og gav forbedringer på 95%. Allerede 7-10 dage efter start af Cosmelan® Depigmentation behandlingen kan mange klienter observere en mærkbar og betydelig forbedring af huden.
Der opnås hos de fleste af vores egne klienter en reduktion af pletternes omfang, huden bliver mere ensartet og fornyet. Efter 7-8 uger (det tager lidt længere tid for mørkere hud-typer) opnås maksimalt resultat. Klienter oplever, at pletterne bliver kraftigt reducerede, og at huden får sin naturlige kulør. Som en bonus-effekt ser vi, at Cosmelan reducerer talg- og fedtproduktionen, mindsker porerne, og er kan anvendes med succes til acneplaget hud med pigmenteringer.

BEHANDLING
Trin 1 – i klinikken. Cosmelan Depigmentation programmet indeholder en effektiv pigment-reducerende maske “Cosmelan 1”

Virkningen af masken er det centrale i Cosmelan behandlingen! Masken påføres på klinikken efter grundig affedtning af huden. Cosmelan 1 masken forbliver på huden 8-12 timer (afhængig af hudtype og hudens følsomhed). Kunden forlader klinikken med masken på, og vasker den af hjemme, efter den anbefalede tid.

Trin 2 – vedligeholdelse (hjemme). Vedligeholdelses-produktet Cosmelan 2 virker ved yderligere at reducere pigmentpletterne. Samtidig forhindrer Cosmelan 2 dannelsen af nye mørke pletter.

Cosmelan 2 anvendes flere gange dagligt, og forsættes i flere måneder, selv efter pletterne er fjernet: dette har en forebyggende virkning, og minimerer risikoen for, at pletterne kommer tilbage.

Trin 1 foretages altid på klinikken. Din behandler vil herefter forklare hvordan produkterne skal bruges derhjemme i forhold til din hudtype. Idét ingredienserne er meget aktive, er det vigtigt at følge behandlerens råd præcist for at undgå fejl og bivirkninger.

Cosmelan 2 kan anvendes som vedligeholdelsescreme i helt op til 1 år.

Cosmelan Peeling - 30 min.
Afrens – Maske – Produkter til hjemme brug (Rensemælk, Tonic, Cosmelan 2, Dag- og natcreme & SPF50)

Cosmelan Peeling 

Cosmelan Peeling - 30 min.

4.600 kr.