EJAL40 Skinbooster Behandling

EJAL40 er en innovativ og unik bio-revitaliserende gel, som indeholder hyaluronsyre, og som regenererer dehydreret og beskadiget hud forårsaget af aldring og solskader. Behandlingen giver et naturligt udseende med en smuk glød, og udglatter samtidig fine linjer og rynker og efterlader huden hydreret og opstrammet.

Ejal40 skinbooster

Ejal40 Skinbooster - Boost din hud og få gløden tilbage med Ejal40

Ejal40 Skinbooster behandling, en avanceret og effektiv formel til at forbedre hudens elasticitet, mindske forekomsten af rynker, fornye hudtonen samt en generel forbedring af hudens tilstand.

Denne behandling kan anvendes på områder som ansigt, hals, décollete og hænder.

Hvordan virker Ejal40 Skinbooster?
Produktets sammensætning indeholder en høj molekylær koncentration på hele 40 mg koncentreret hyaluronsyre, hvilket gør det mere effektivt end andre sammenlignelige produkter.

Hver sprøjte/behandling består af 2 ml gel, som kan injiceres med forskellige teknikker, men hvor den mest effektive metode er den kendte 4-punkts behandling til ansigtet, hvor risikoen for blå mærker, hævelse og ubehag mindskes.

Ejal40 som består af hyaluronsyre stimulerer produktionen af nyt kollagen og genopretter det naturlige niveau af hyaluronsyre i huden ved at modvirke nedbrydningsprocessen. Dermed er Ejal40 nøje udviklet med det formål at regenerere og forstærke den ekstracellulære matrix i huden, hvilket giver en fornyelse af dehydreret og beskadiget hud, som kan skyldes aldring og solens påvirkning. Med andre ord er den med til at forsyne din hud med den afgørende fugt og næring, der er nødvendig for at opnå en sund og ungdommeligt hud.

Det anbefales at gennemføre 2-3 behandlinger med et interval på 3-4 uger mellem hver.

EJAL40 Skinbooster

Boost din hud og få gløden tilbage med EJAL40 Skinbooster​.

Behandlingstid:

15-30 min.

Bedøvelse:

Bedøvende creme efter behov

Opheling:

1-7 dage

Resultat:

Efter 1-2 dage

Holdbarhed:

6-9 mdr.

Konsultation:

Gratis

EJAL40 Skinbooster

Filler Konsultation

Gratis

EJAL40 Skinbooster 2 ml (Én behandling)

2.000 kr.

EJAL40 Skinbooster 4 ml (To behandlinger)​

3.500 kr.

EJAL40 Skinbooster 6 ml (Tre behandlinger)

5.000 kr.