Vi glæder os til at byde dig velkommen

B.UNIQUE, kosmetiske behandlinger og hudpleje i hjertet af Frederiksberg.

Eksklusiv klinik i hjertet af Frederiksberg

Hos hudplejeklinikken B-Unique, som ligger i hjertet af Frederiksberg, er kunden altid i centrum. Vi sætter en stor ære i at udføre behandlinger med stor professionalisme og med kærlighed. Sådan mener vi, at man skaber de bedste resultater, som både kan ses og mærkes – og vigtigst af alt, giver glade og tilfredse kunder. I klinikken skaber vi trygge og afslappende rammer, hvor du er i højsædet og kan føle oplevelsen af indre ro, velvære og forkælelse.

Mød klinikkens ansatte

Vores personale er nogle af de mest erfarne i branchen og holder sig altid opdateret på den nyeste viden og forskning på området.

Julie Frahm Overgaard

Indehaver & Kosmetolog

Julie er medejer og kosmetiker i klinikken. Hun blev uddannet kosmetolog i 2018 hos Next Kbh med speciale i avanceret hud og har siden endt uddannelse været fastansat i klinikken, hvor hun efterfulgt i 2021 blev ejer.
Julie har stor passion for hudpleje, skønhed og er særlig perfektionistisk ift. sit arbejde og i alt, hvad hun foretager sig. Med hendes faglige viden og erfaring er hun i stand til at se lige præcis dine behov og dermed skræddersy den behandling, der passer lige til dig.
Skønhedsbranchen udvikler sig hele tiden, og derfor følger Julie også med i de nyeste teknikker, viden samt diverse kurser indenfor skønhedsbehandling og hudpleje.

Janika Frahm Overgaard

Indehaver Kosmetisk Sygeplejerske

Janika er medejer og kosmetisk sygeplejerske i Hudplejeklinikken B-Unique. Hun er uddannet i og registreret hos Sundhedsstyrelsen til både behandlinger med botox og ikke-permanente fillers. Som kosmetisk sygeplejerske bestræber Janika sig særligt på at imødekomme netop dine ønsker og behov for samtidig at have øje for at opnå de mest naturlige og smukke resultater. Herudover deltager Janika løbende i kurser og kongresser for altid at være opdateret på den nyeste viden og behandlinger på området.

Mia Malene Rosendal

Kosmetolog

Mia er uddannet fra Cidesco i 2018 og har siden hen arbejdet i forskellige klinikker, indtil hun fandt B.Unique, hvor hun startede i 2021. Mia er resultatorienteret og bestræber sig altid på at yde den bedste behandling og service, hvor DU er i fokus. Ikke mindst nyder hun den tætte kontakt til sine kunder, hvor hun altid gøre sig umage for, at du kan gå rolig og afslappet herfra.

Mathias Tiedemann Svendsen

Speciallæge i dermatologi

Den klinikansvarlige læge har gennemgået alle klinikkens kosmetiske behandlinger og sikret at disse lever op til myndighedernes krav om, at du hos Hudplejeklinikken B.Unique modtager patientsikker behandling med høj kvalitet. Du vil møde den klinikansvarlige læge til de obligatoriske forundersøgelser til behandling med botulinum toxin A og/eller forundersøgelser til behandlinger med non-permanente fillers. Herudover har Mathias arbejdet med diagnosticering og behandling af hudsygdomme i over 10 år og har en bred interesse for hudsygdomme og kosmetiske behandlinger.