Filler Behandling

Aldring er uundgåelig – at se gammel ud er ikke. Forkæl dig selv med vores populære filler behandling, på Frederiksberg, og se så ung og frisk ud som du føler dig.
Udglat uønskede rynker og linjer, form og forstærk dine bedste træk og genskab den tabte volumen for et mere friskt og ungdommeligt udseende.

Filler

Filler Behandling - Opnå et mere friskt og ungdommeligt udseende.

Filler er særligt effektiv til at udglatte rynker og linjer, reducere rander under øjnene samt give volumen til dine læber og ansigt.

Filler består af hyaluronsyre (HA) – et naturligt forekommende sukkerstof vi har i kroppen, som stabiliserer hudens tekstur, tiltrækker og binder væske og dermed forbedrer hudens elasticitet. Hermed genopretter filleren volumentab og stimulerer hudcellefornyelsen, som giver et mere foryngende og veloplagt udseende.

Filler kan anvendes i mange områder af ansigtet til rynkebehandling ved at udfylde og udglatte linjer, rynker, dybe folder og ar. Det kan desuden anvendes til at genoprette og forbedre dit ansigts ungdommelige træk ved at tilføje volumen til kinder og læber samt definere de naturlige konturer af kæbe, hage og næse.

Resultaterne er synlige med det samme, men det endelige resultat ses først efter 3 uger.
Resultatet varer i op til 12 måneder, afhængigt af det behandlede område. Filleren nedbrydes gradvist og naturligt i kroppen, hvorfor der vil være behov for regelmæssige behandlinger for at bevare resultatet.

Husk at denne behandling kræver en lovpligtig forudgående konsultation min. 48 timer inden behandlingen. Konsultationen er gratis.

Filler Behandling

Opnå et mere friskt og ungdommeligt udseende med filler.

Behandlingstid:

30 - 90 min.

Bedøvelse:

Bedøvende creme efter behov

Opheling:

Op til 10 dage

Resultat:

Med det samme

Holdbarhed:

Op til 12 mdr.

Konsultation:

Gratis

Læber

Filler kan anvendes til at rette asymmetri, korrigere læbeformen samt give mere fyldige og smukke læber.
Yderligere kan bl.a. læber, som er rynkede, udglattes og dermed forynges.
Der anvendes typisk 0,5 – 1 ml i alt til læber. Det er dog meget individuelt hvor meget filler, der er behov for ift. at opnå det ønskede resultat.

Kindben

Filler i kindben er med til at konturere og markere et ansigt.
Med alderen har man især tendens til at miste fylde i ansigtet, hvilket filler kan kompensere for og afhjælpe.

Der anvendes typisk 2 ml i alt til kindben. Det er dog meget individuelt hvor meget filler, der er behov for ift. at opnå det ønskede resultat.

Kæbelinje

Få et mere kontureret og markeret ansigt med filler i kæbelinjen.
Herudover giver det en tydligere og skarpere kæbelinje, hvilket kan mindske synlige folder på kæbelinjen.

Der anvendes typisk 2 ml i alt til kæbelinjen. Det er dog meget individuelt hvor meget filler, der er behov for ift. at opnå det ønskede resultat.

Kinder

Med alderen har man tendens til at miste fylden i ansigtet, hvilket især gælder kinderne. 
Den mistede fylde kan afhjælpes med en lille mængde filler, der vil give dig de naturlige og ungdommelige æblekinder tilbage samt løfte og øge ansigtets volume.

Der anvendes typisk 0,5 ml under hvert øje. Det er dog meget individuelt, hvor meget filler der er behov for ift. at opnå det ønskede resultat.

Under øjnene - Tear Trough

Rander under øjnene kan udjævnes med en lille mængde filler, som giver et mere friskt og veloplagt udseende.
Dette er en næsten smertefri og meget skånsom behandling.

Der anvendes typisk 0,5 ml under hvert øje. Det er dog meget individuelt hvor meget filler, der er behov for ift. at opnå det ønskede resultat.

Kindfolder - Nasolabiale linjer

De nasolabiale linjer strækker sig fra siden af næseborene og ned langs mundvigene.
Med alderen opstår disse og bliver mere synlige og dybere i sammenhæng med at kinderne begynder at hænge.
Dette kan afhjælpes med filler, der går ind og reducerer dybden af disse linjer og giver et mere ungdommeligt og muntert udtryk.

Der anvendes typisk 2 ml i alt fordelt i de nasolabiale linjer. Det er dog meget individuelt, hvor meget filler der er behov for ift. at opnå det ønskede resultat.

Nedadvente mundviger - Marionettelinjer

Nedadvendte mundvige, også kaldet marionette-linjer, har en tendens til at komme med alderen, hvilket kan udstråle et mere surt og ked af det udtryk, selvom man nødvendigvis ikke er det.
Dette kan afhjælpes med filler, der går ind og reducerer dybden af disse linjer og giver et mere ungdommeligt og muntert udtryk.

Der anvendes typisk 1-2 ml i alt fordelt i de nasolabiale linjer. Det er dog meget individuelt, hvor meget filler der er behov for ift. at opnå det ønskede resultat.

Næsekorrektion

Ønsker du en ny næse?
Med filler kan vi rette buler på næseryggen ud, så du får en lige næseryg samt kan næsetippen rettes ud.

Til denne behandling anvendes kun en lille mængde filler.

Hage

Udbyg hagen med filler og få et mere skarpt og harmonisk ansigt.
Ens hage har stor betydning ift. ens profil og proportionerne i ens ansigt.

Filler i hagen kan give et mere feminint og slankere ansigt (V-shape). Herudover kan en dybere hagekløft reduceres og kæbelinjen defineres.

Øreflipper

Med årene kan øreflipperne begynde at hænge, hvilket især ses hos folk, der har gået med øreringe i mange år. Med filler kan vi give hullerne i øreflipperne deres fylde tilbage, så du kan anvende tungere øreringe igen.

Der anvendes kun en lille mængde filler til denne behandling.

Opløsning af filler

Ved uønsket resultat eller ved komplikationer efter behandling med ikke-permanente fillers, kan filleren opløses med stoffet hyalase, som injiceres i det behandlede område.
Hyalasen virker øjeblikkeligt, men det kan dog tage nogle dage før det endelige resultat kan ses.

Hvis man efter opløsning af filler i læberne ønsker at starte forfra med behandling, anbefaler vi at der skal gå min. 10-14 dage efter opløsningen.

Filler

Denne behandling kræver en lovpligtig og gratis konsultation min. 48 timer inden første behandling. 

Filler Konsultation

Gratis

0,5 ml

1.600 Kr.

1 ml

2.400 kr.

1,5 ml

3.700 kr.

2 ml

4.500 kr.

3 ml

6.300 kr.

4 ml

7.900 kr.

5 ml

9.300 kr.

6 ml

10.600 kr.

7 ml

11.800 kr.

8 ml

12.800 kr.

Opløsning af filler fra anden klinik

Fra 1000 kr.

Ofte stillede spørgsmål - Filler

Fillers er sterile geler, der indeholder vand, hyaluronsyre og 0.3% Lidocain (lokalbedøvelsesmiddel).
Produkterne injiceres i huden for at reducere rynker og folder i ansigtet, give øget volumen til læberne eller korrigere og markere ansigtskonturer. De kan herudover også anvendes til at genoprette hudens elasticitet, tilføre fugt, give fornyet glød og korrigere for uregelmæssigheder i hudoverfladen.

En filler behandling giver et længerevarende, men ikke-permanent resultat, hvorfor behandlingen skal gentages for at opretholde effekten.

Ikke-permanent filler er særlig kendt for dets lange holdbarhed. Resultatet holder mellem 6 – 12 måneder, men hvor det har vist sig at visse produkter kan holde i helt op til 2 år. Holdbarheden er afhængig af, hvilket område der er behandlet, kroppens nedbrydelsesevne, blodcirkulationen samt hvor meget bevægelse der er i det behandlede område. Herudover tyder det på at opfølgende behandlinger kan forlænge holdbarheden. Da ikke-permanent filler nedbrydes gradvist over tid, kræver det gentagende behandling for at opretholde resultatet.
For at optimere behandlingsresultatet anbefaler vi, at du ikke anvender make-up på de behandlede områder de første 24 timer efter behandlingen. Ligeledes fraråder vi solbadning, solarium, sauna, svømmehal og sportsudøvelse de første 24 timer eller indtil hævelsen evt. har lagt sig.

KONSULATION
Husk det kræver en forudgående lovpligtig filler konsultation mindst 48 timer før din behandling med filler. Konsultationen er gratis 0g uforpligtende.